Tandemul Predoiu-Ciucu face paşi înainte

Proaspăt uns candidat al liberalilor pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu va face tandem cu Ciprian Ciucu, care urmează să intre în PNL pentru a-l seconda ca viceprimar.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Noul candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu a declarat că a avut o discuţie cu Ciprian Ciucu - căruia M10 şi Iniţiativa România i-au retras susţinerea tocmai pentru că negocia cu liberalii - şi că, în zilele următoare, acesta i se va alătura în vederea constituirii unui "tandem" primar-viceprimar în cursa electorală.

"Am discutat chestiuni legate de programul de guvernare locală al Bucureştiului, despre preocupările domniei sale despre integritate, anticorupţie şi o infrastructură modernă. Sunt obiective pe care le avem şi noi în program şi de aceea discuţiile au fost extrem de fructuoase.

Vom avansa pe direcţia pe care am anunţat-o, respectiv de a face un tandem pentru funcţiile de primar şi viceprimar, cu domnul Ciucu, în calitatea domniei sale de membru PNL, dar nu vreau să anticipez până când nu terminăm toate formalităţile care vor avea loc în aceste zile", a declarat Cătălin Predoiu conform Agerpres.ro

Întrebat despre o posibilă discuţie cu preşedintele PMP, Traian Băsescu, candidatul PNL la Primăria Capitalei a precizat că "unificarea dreptei trebuie să vină în voturi în primul rând".

"Eu am făcut un apel şi reiau acest apel către toţi votanţii cu vederi de centru-dreapta să unifice acest vot, să dea un vot util candidaţilor PNL şi atunci vedeţi că, în timp, istoria va uni aceste forţe, care pot rămâne în formule politice independente, autonome.

Ceea ce este important este să impunem un vot util, să oprim PSD din tentativa de a pune din nou mâna pe administraţia Capitalei. Şi PNL este singurul partid care poate opri PSD. Acesta este mesajul meu către întreaga dreaptă", a adăugat Cătălin Predoiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne