OZN-uri aparute deasupra Manhattan-ului

OZN-urile in Manhattan sunt rare, dar miercuri 13 octombrie locuitorii orasului New York au fost surprinsi sa vada mai multe obiecte neidentificate, pentru un timp destul de indelungat, ziua in amiaza mare.

Un video al companiei CBS a infatisat un grup de new yorkezi, care sunt de obicei extrem de sobri, grupati impreuna pe strazi, aratand cu degetul spre cer.

Materialul video mai arata un grup de obiecte sferice deasupra Manhattanului, care se puteau observa clar si care stateau oarecum grupate.

Multe persoane din multime vorbeau despre natura neobisnuita a fenomenului.

"Vom lasa oamenii sa traga singuri concluziile asupra lucrurilor pe care le vad in aer deasupra New Yorkului”, a declarat purtatorul de cuvant al Federal Aviation Administration, Jim Peters, pentru Newsday.com.

"FAA sustine, ei bine, ca vor ramane …neidentificati. Asemenea obiectelor zburatoare neidentificate", a adaugat Peters.

Eveniment prevazut

Daca materialul video este suficient pentru a-i face pe unii sa jubileze iar pe altii sa moara de frica, chiar mai ciudat este ca evenimentul din 13 octombrie a fost prevazut, cu cel putin o luna in urma.

Potrivit unui comunicat de presa din 13 septembrie 2010 transmis de Epoch Times sectia engleza, aparitia OZN-urilor de miercuri a coincis cu o predictie facuta de Stanley A. Fulham, un ofiter NORAD pensionat, in cartea sa recent publicata.

In cartea "Provocarile Schimbarii" (The Challenges of Change, editia a treia), Fulham, afirma ca o flota de OZN-uri va zbura peste orasele mari ale Planetei pe 13 octombrie.

Mai mult, Fuller sustine ca acest eveniment este prima interactiune dintre cele doua tipuri de fiinte care va duce la acceptarea existentei extraterestrilor de catre omenire.

Fulham sustine ca a avut experiente cu OZN-uri datand din al doilea razboi mondial, si ca a primit o multime de date istorice despre experientele NORAD-ului cu OZN-uri, care nu au fost dezvaluite inainte.

Reporterul Epoch Times, Stephen Summers, a fost un martor ocular al aparitiei OZN-urilor, fiind pe strazi cand new yorkezii s-au adunat si au privit catre obiectele misterioase metalice de pe cer, vizibile in amiaza mare.

Conform declaratiei sale, Summers se deplasa la intersectia strazii 28-th Avenue cu 6-th, cand a observat grupuri mari de oameni care se uitau in sus, preocupati. Privind in sus la randul sau, el a vazut obiecte mici, stralucitoare, pe cer.

Dupa eveniment, se pare ca oamenii au incercat sa explice aparitia stranie in diferite moduri, inclusiv afirmand ca obiectele erau baloane cu heliu, scapate.

"UFO? Sunt nebuni? Acestea sunt baloanele noastre!", a declarat Angela Freeman, directoarea Scolii Milestone in Mount Vernon.

Profesoara si elevii sau de la Scoala Elementara Westchester cred ca discurile argintii de deasupra Manhattan-ului erau de fapt baloane scapate dupa sarbatorirea logodnei unei profesoare de arte, Andrea Craparo, conform ziarului Daily News.

Fosti militari avertizeaza

La o conferinta de presa despre OZN-uri desfasurata la Washington National Press Club luna trecuta, un grup de 120 de oameni, fosti militari care au detinut grade si functii importante in armata americana si britanica, au depus marturii despre vizitele efectuate in trecut de OZN-uri langa baze americane nucleare in anii 1960, '70, '80, si pana mai recent. Multi dintre ei au cerut guvernului american desecretizarea totala a documentelor legate de extraterestrii.

Stephen Hawking avertizeaza

Conform lui Stephen Hawking, cel mai celebru fizician al momentului, extraterestrii exista. Mai mult, el sustine ca exista sanse ca acestia sa nu fie atat de benevolenti.

Sugestiile sale, care au starnit valuri in presa internationala, au fost facute intr-o serie de documentare transmise pe canalul Discovery.

Extraterestrii exista, a sugerat Hawking, aproape sigur in multe alte parti ale universului: nu doar pe planete, dar, probabil, in centrul unor stele sau chiar plutind in spatiul interplanetar.

Hawking considera insa ca un eventual contact cu o astfel de specie ar putea fi devastator pentru omenire. El sugereaza ca extraterestrii ar putea veni pe Pamant pur si simplu pentru resursele sale, dar cu toate acestea contactul cu rase extraterestre poate fi "un pic prea riscant".

"Daca extraterestrii ne vor vizita vreodata, cred ca rezultatul ar fi mult asemanator cu cel cand Cristofor Columb a debarcat pentru prima data in America — lucrurile n-au mers foarte bine pentru americanii nativi", declara Hawking.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe