Moscova "curtată" de OZN: Triunghi misterios deasupra Kremlinului

Epoch Times România
19.12.2009

Pe cerul Moscovei au fost observate din nou obiecte zburătoare ciudate. Pe o casetă-video înregistrată de locuitori ai capitalei ruse se poate vedea un triunghi misterios de dimensiuni uriaşe planând deasupra Kremlinului, relatează vineri agenţia de presă Novâi Reghion.

Prima oară, obiectivul a fost filmat pe timp de noapte, iar a doua oară în timpul zilei. Înregistrări cu tringhiul misterios au fost postate în număr mare pe Youtube.com, generând numeroase speculaţii în presa de limbă engleză care evocă un OZN, în timp ce media ruse au preferat să păstreze până acum tăcerea pe acest subiect.

Bunăoară, obiectul zburător în formă triunghiulară, cu suprafaţa de 1,5 km2, aminteşte de Imperial cruiser din filmul "Star Wars", scrie vineri cotidianul britanic Daily Telegraph.

Acesta a planat timp de câteva ore deasupra Pieţei Roşii, adaugă publicaţia britanică.

Înregistrările cu triunghiul misterios au provocat nedumerire printre experţii străini în domeniu. De exemplu, un fost analist al Ministerului britanic al Apărării pentru obiectele zburătoare neindentificate, Nick Pope, a afirma că este cea mai ciudată şi neobişnuită înregistrare a unui OZN pe care a văzut-o vreodată. La rândul său, un expert al publicaţiei aerospaţiale Jane"s a afirmat că, de fapt, nu are nici cea mai mică idee ce ar putea fi.

La începutul lunii octombrie, deasupra autostrăzii de centură a Moscovei a fost filmat un nor neobişnuit, ulterior invocându-se un OZN, aminteşte Novâi Reghion.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor