Ovidiu Raeţchi: "Victor Ponta s-a deconspirat, pur si simplu fuge de DNA"

Ovidiu Raetchi, deputat de Diaspora.
Ovidiu Raetchi, deputat de Diaspora. (Ovidiu Raetchi)

Premierul Victor Ponta este perfect capabil să-şi exercite atribuţiile şi-şi prelungeşte şederea în Turcia pentru că pur si simplu fuge de DNA şi procurori, opinează deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

Victor Ponta s-a deconspirat singur ieri seară arătând că este perfect capabil să-şi exercite atribuţiile, atunci când a spus că vorbeşte zilnic cu miniştrii şi cu premierul interimar despre problemele guvernării. Practic, Ponta a confirmat ceea ce ştiam deja: nu se află în incapacitate de a-şi exercita funcţia, ci pur si simplu fuge de DNA şi de procurori. Deşi se află în situaţia penibilă de a se lăsa rugat de colegii săi de partid să se întoarcă în ţară, Ponta a anunţat că mai stă încă două săptămâni în Turcia.", susţine Raeţchi, potrivit unui comunicat de presă remis Epoch Times.

Comentând ultimele declaraţii ale premierului, care l-a comparat pe şeful statului cu un "stăpân de iobagi", Raeţchi a declarat că Victor Ponta a revenit la obiceiurile din campania electorală în privinţa raportării la preşedintele Iohannis.

"Seara, premierul are alt program: intră prin telefon la televiziuni pentru a ne reaminti că a rămas acelaşi Victor Ponta din campania electorală, spunând ieri despre preşedintele Iohannis că îi consideră pe români «iobagi». Atacuri care arată un singur lucru: deşi mima părerea de rău după înfrângerea din noiembrie, adevăratul Victor Ponta este cel care în loc de argumente foloseşte insulte pentru a-şi ataca adversarii politici”, a susţinut Raeţchi.

Reamintim că duminică, în contextul propunerii lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, premierul Victor Ponta a precizat, într-o intervenţie telefonică la postul B1 TV, că PSD va vota împotriva acestei numiri "din motive lesne de înţeles", unul dintre aceste motive fiind "lipsa de respect şi dispreţul domnului Iohannis faţă de lucrurile importante" care nu i-a anunţat în prealabil pe social-democraţi de această nominalizare.

"Eu am aflat din presă despre nominalizare. Eu am spus anul trecut şi îmi pare rău că am dreptate: domnul Iohannis ne consideră pe toţi nişte iobagi, aşa, pe moşia domniei-sale, care trebuie să îndeplinim nişte ordine, ori PSD-ul nu îndeplineşte ordinele domnului Iohannis, mai ales când sunt greşite.", a declarat Ponta. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accea aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne