Orban neagă că Radu Tudor este propunerea PNL pentru şefia TVR. Tudor: "Au fost discuţii cu unii lideri PNL"

Radu Tudor
Radu Tudor (G4Media)

Liderul PNL, Ludovic Orban, susţine că jurnalistul Radu Tudor nu este propunerea liberalilor pentru funcţia de preşedinte director general al Televiziunii Române, relatează G4Media.

”Este o minciună. Nu are nici un fel de bază. Ăsta este punctul meu de vedere. Sunt ofensat că poate să apară un astfel de articol. Sunt cunoscute relaţiile dintre Antena 3 şi PNL, care a fost sistematic atacat de Antena 3”, a declarat Orban pentru sursa citată.

La rândul său, Radu Tudor a declarat pentru G4Media.ro că a avut discuţii cu unii lideri PNL în legătură că şefia televiziunii publice, dar că nu i s-a făcut o propunere formală.

"Au fost discuţii cu unii lideri PNL, nu o propunere concretă. M-au întrebat dacă m-aş gândi la o asemenea ofertă. Nu le pot da numele, ar fi incorect. Am mai avut oferte şi în trecut de la PNL, inclusiv politice”, a declarat Tudor.

De altfel, Tudor, realizator la Antena 3, a mai fost curtat de liberali în 2010, când i s-a propus să candideze la primăria oraşului Constanţa din partea PNL, dar a refuzat oferta.

USR-PLUS şi UDMR nu au ajuns la un acord final privind nominalizările pentru şefia TVR şi a Radioului Public. La şedinţa de luni a coaliţiei, discuţia despre conducerile televiziunii şi radioului public a fost amânată.