Orban: Inima României - Bucureştiul - a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie coruptă

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Prezent la alegerea Comitetului de Coordonare al Municipiului Bucureşti, preşedintele PNL Ludovic Orban a lansat un atac dur, sâmbătă, la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Bucureştiul este inima României. Dacă inima suferă de aritmii sau se opreşte din bătaie sau dacă nu transmite un sânge oxigenat, dacă nu transmite sângele în tot corpul, tot corpul are de suferit. Ăsta este adevărul. Astăzi nu numai bucureştenii suferă, ci şi România suferă pentru că inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de către o administraţie incompetentă, coruptă, iresponsabilă care şi-a bătut joc de fiecare bucureştean nu 4 ani de zile, ci în ultimii 12 ani. Aproape nimic din ceea ce a trebuit să se întâmple pentru binele bucureştenilor nu s-a întâmplat. Nu se poate să ai cea mai poluată capitală, să ştii de unde vine această poluare şi să nu faci nimic", a declarat Orban.

Potrivit premierului desemnat, toată lumea ştie că Bucureştiul are nevoie de centura verde care să împiedice pătrunderea în Bucureşti a prafului Bărăganului.

"Asta este stavila de care are nevoie Bucureştiul şi care trebuie realizată de viitoarea administraţie a PNL în parteneriat cu Guvernul pentru a opri această poluare nocivă cu praf care afectează viaţa de zi cu zi a bucureştenilor. Toată lumea ştie ca Bucureştiul are nevoie şi de lărgirea la 4 benzi a centurii şi de autostrada de centură şi noi trebuie să ne asumăm acest obiectiv în următorii 4 ani de zile ca administraţia Bucureştiului împreună cu Guvernul să finalizeze şi autostrada de centură şi lărgirea la 4 benzi a centurii", a adăugat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne