Obama o susţine pe Clinton. Coincidenţă?

În urmă cu 8 ani Hillary Clinton s-a retras din cursa electorală, făcându-i loc lui Obama. Dar nu înainte ca cei doi să participe fără să anunţe la una dintre întâlnirile grupului Bilderberg. Obama îi întoarce lui Hillary “favorul” – tot cu ocazia unei întâlniri Bilderberg.
Preşedintele american Barack Obama (st) şi fostul secretar de stat Hillary Clinton.
Preşedintele american Barack Obama (st) şi fostul secretar de stat Hillary Clinton. (Captură Foto)

Preşedintele american Barack Obama a susţinut-o pe Hillary Clinton în ajunul aniversării întâlnirii lor secrete de la o conferinţă Bilderberg din 2008.

Obama a declarat: “Stiu cât de grea poate să fie această muncă, şi din acest motiv stiu că Hillary va face o treabă bună. De fapt, nu cred să fi fost vreodată cineva atât de calificat pentru a ocupa această funcţie. Ea are curaj, compasiune şi inimă pentru a face o treabă bună. Am văzut îndeaproape judecata ei, duritatea ei, [şi] angajamentul ei pentru valorile noastre.”

Suportul deschis arătat de Obama are loc la 8 ani după ce Clinton s-a retras din cursa prezidenţială în primarele din 2008 şi l-a susţinut pe senatorul din Illinois pentru nominalizare în tabăra democraţilor.

Gestul de atunci a avut loc imediat după ce cei doi candidaţi au făcut o mică pauză în cadrul campaniei şi au călătorit în secret în Virginia – exact în locul în care se desfăşura întâlnirea din 2008 a Grupului Bilderberg - în Chantilly.