Oamenii lui Diaconu dezertează: Cinci filiale de la PRU pleacă la ALDE

Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Cinci filiale judeţene ale Partidului România Unită sunt pe drumul spre ALDE după ce conducerea centrală a PRU le-a impus oameni de la centru şi a schimbat total politica partidului, relatează stiripesurse.ro.

Prima filială care şi-a anunţat deja trecerea la partidul lui Tăriceanu este PRU Brăila, în frunte cu Gabriel Musceleanu, care era şi vicepreşedinte PRU.

"Împreună cu colegii mei am hotărât să părăsim PRU deoarece liderul Bogdan Diaconu s-a abătut serios de la valorile naţionaliste, a luat decizii de unul singur fără a consulta Biroul Permanent şi celelalte organizaţii din ţară. Sunt aşteptaţi şi alţi colegi împreună cu organizaţiile pe care le conduc să facă acelaşi pas. Este vorba deocamdată de alte 4 organizaţii judeţene, în afară de PRU Brăila.

Din păcate, acest circ politic pe care l-a făcut în ultima vreme PRU a dezamăgit foarte mulţi oameni care au crezut în acest proiect pe care l-a prezentat la început PRU în faţa electoratului", a declarat Gabriel Musceleanu, care a semnat deja adeziunea la ALDE împreună cu tot biroul judeţean de conducere şi cu membrii filialei.

Musceleanu a explicat că echipa PRU Brăila a dorit să continue doctrina naţionalistă în ALDE pentru că, în opinia lui, ALDE este unul dintre puţinele partide în care se regăseşte o latură naţionalistă.