Ghiţă şochează din nou: ONG-iştii lui Soros au atacat Parlamentul. Încearcă să creeze un stat paralel

La scurt timp după ce a şocat opinia publică susţinând că Victor Ponta şi-a dat demisia din funcţia de premier pentru că a fost informat că "trupe din astea care au luptat în Piaţa Taksim şi în Piaţa Maidan urmează să atace Guvernul", Sebastian Ghiţă contiunuă seria scenariilor cu iz conspiraţionist.
Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Ong-iştii miliardarului George Soros încearcă să pună bazele unui stat paralel cu statul românesc, însă Partidul România Unită se va opune acestui plan, a susţinut deputatul PRU Sebastian Ghiţă, într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro.

"ONG-iştii lui Soros devin agresivi din cauza PRU. Pentru prima dată după 10 ani, o forţă politică naţională, Partidul România Unită, se ridică şi spune STOP încercării de a crea un stat paralel cu statul românesc. După greşeala de săptămâna trecută, când au atacat şi luat cu asalt Parlamentul României, oamenii din ONG-urile lui Soros şi acest Ghinea [ministrul Fondurilor Europene - n.r.] încearcă să se regrupeze mediatic", a afirmat Sebastian Ghiţă.

Potrivit deputatului PRU, pentru prima dată în ultimii 10 ani, un partid politic "are curajul" să anunţe următoarele:

- Orice manifestaţie neautorizată a ONG-urilor lui Soros va fi blocată de o contra-manifestaţie în aceeaşi zi şi în acelaşi loc a PRU;

- PRU va promova în Parlamentul României o lege care să interzică ocuparea de funcţii publice membrilor ONG-urilor lui Soros şi celor care în ultimii 5 ani au fost membri ai acestor ONG-uri;

- PRU va cere aplicarea legii care interzice magistraţilor, judecătorilor şi procurorilor, de a primi bani, premii, distincţii, alte foloase din partea acestor ONG-uri.

Recomandăm şi Ghiţă: Ponta a demisionat după ce a aflat că existau trupe care urmau să atace Guvernul