Traseism politic: Fosta membră PC Liliana Mincă a plecat de la UNPR şi s-a înscris în PP-DD

Sigla postului de televiziune, OTV.
Sigla postului de televiziune, OTV. (wikipedia.org)
Liviu Şerbănescu
27.10.2012

Fostul director al Loteriei Române din parte PC, Liliana Mincă, a plecat recent de la UNPR, s-a înscris în PP-DD şi va candida din partea partidului fondat de Dan Diaconescu pentru un post de deputat în Colegiul 3 Săveni din Botoşani.

Liliana Mincă a declarat vineri că a decis să plece din UNPR, întrucât o depăşeau "jocurile prea multe" care se făceau acolo, relevă România TV.

"Nu tot timpul eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi colegi. Nu am nimic ce să le reproşez celor de la UNPR... însă sunt mult prea multe jocuri care pe mine mă depăşesc şi mă obosesc. Prefer să-mi concentrez energia, forţa către cei care au cu adevărat nevoie de mine. Acum o săptămână am fost la Săveni, de unde eu provin, şi am văzut că acolo nu s-a schimbat nimic. Oamenii m-au rugat să-i ajut, să fac ceva pentru ei, şi voi face din postura de parlamentar", a precizat Mincă.

"Nu mă duc în Parlament pentru că am nevoie de imunitate. Voi fi o voce pentru cei de la Botoşani", a mai afirmat Mincă.

Totodată, liderul filialei PP-DD, Marius Cristescu, a anunţat că toate candidaturile, inclusiv cea a Lilianei Mincă, au fost validate în structurile de conducere ale organizaţiei judeţene şi au fost înaintate spre aprobare la Bucureşti.

"Echipa pe care o propunem este o echipă care se va bate de la egal la egal cu Uniunea Social Liberală şi Alianţa România Dreaptă", a declarat Cristescu.

Liliana Mincă a demisionat din PC în luna decembrie 2011, apoi s-a înscris în UNPR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor