Nu este glumă: Canada i-a reînnoit licenţa de pilot lui Moş Crăciun (video)

Moş Crăciun
Moş Crăciun (Pixabay.com)

Ministerul Transporturilor din Canada a anunţat că Moşul a trecut examenul de reînnoire a licenţei de pilot civil, tocmai la timp pentru a efectua distribuirea tradiţională a cadourilor în întreaga lume.

"Am o veste bună, Moş Crăciun, a trecut, din nou, cu bine examenul de pilot", a declarat ministrul Transporturilor, Marc Garneau, într-un film lansat de Guvernul Canadei, una dintre naţiunile din regiunea arctică în care se află Laponia, casa acestui personaj.

Garneau, care i-a eliberat "certificatul" de pilot lui Moş Crăciun, a informat că "starea lui de sănătate este bună chiar dacă are cantitatea de zahăr din sânge un pic mai mare" - şi a amintit că nu va putea utiliza telefonul mobil în timp ce conduce sania.

Videoclipul îl prezintă pe Moş Crăciun concentrat să depăşească un test scris plus o examinare vizuală cu onomatopeea Ho, ho! în diferite mărimi.

Sursă: Twitter

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură