Nostalgii cu iz penal. Dragnea îi regretă pe Năstase, Mazăre şi Oprescu. Nu şi pe Vanghelie

Liviu Dragnea regretă că nu îi mai are acum în armata sa de social-democraţi pe Sorin Oprescu, Radu Mazăre şi Adrian Năstase. Nu la fel poate spune şi despre Marian Vanghelie, la excluderea căruia a pus şi el umărul în trecut.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi seara, la România TV, că regretă că au plecat din partid Sorin Oprescu, Radu Mazăre şi Adrian Năstase, dar nu şi Marian Vanghelie. De remarcat că toţi cei amintiţi au probleme în justiţie, unii chiar condamnări definitive.

Întrebat dacă regretă că Marian Vanghelie nu mai e în PSD, liderul PSD a răspuns că nu, însă îl regretă pe fostul baron de la malul mării - Radu Mazăre, posesor al mai multor dosare penale de corupţie.

"Mazăre, da. Eu nu-mi reneg prietenii niciodată. Mazăre cred că a fost, sau cel puţin până astăzi, cel mai bun primar pe care l-a avut Constanţa, ceea ce a făcut în Constanţa şi în Mamaia, şi în plus că am avut o relaţie de prietenie foarte bună şi eu nu îmi reneg prietenii, cu orice risc. E un om pe care îl regret", a fost replica lui Dragnea.

Preşedintele PSD - şi el condamnat definitiv în dosarul Referendumul - a spus că îi regretă, de asemenea, şi pe Sorin Oprescu (trimis în judecată) şi pe Adrian Năstase (condamnat definitiv).

"Dacă Sorin Oprescu ar fi rămas în PSD, pentru noi era bine. Adrian Năstase e un om pe care îl regret foarte mult, e totuşi premierul care a finalizat negocierile de aderare la UE, în mandatul căruia s-au ridicat vizele, am aderat la NATO, un om politic de mare calibru", a adăugat Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne