Dragnea flutură din nou scenariul "Moţiunea de cenzură"

După alegeri vom discuta despre o posibilă moţiune de cenzură împotriva Guvernului, a anunţat liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

După alegerile locale din 5 iunie, social-democraţii vor continua discuţiile cu cei de la ALDE în vederea iniţierii unei moţiuni de cenzură care să dărâme Guvernul Cioloş, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Am avut o discuţie cu cei din ALDE, în urmă cu ceva timp, despre o posibilă depunere a unei moţiuni de cenzură, urmând să reluăm discuţiile după alegerile din 5 iunie. În mod cinstit şi în mod realist, trebuie să vă spun că nu ştiu care sunt paşii următori pe care îi vom face. Pentru că dacă va trece moţiunea, vom ajunge la preşedintele Iohannis, care nu ştim ce decizie va lua, ce propunere va face, pe cine va numi premier, pentru că am văzut că nu ţine seamă de ce propunere facem.

Şi s-ar putea să ne trezim din nou cu Dacian Cioloş sau cu un alt tehnocrat şi să intrăm într-o perioadă de instabilitate. Oricum, decizia nu este luată, nici de depunere, nici de nedepunere. Aşteptăm să terminăm cu această campanie electorală, să vedem şi rezultatele, după care ne vom aşeza la masa şi vom face o analiză serioasă privitor la ceea ce vom face", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Potrivit liderului PSD, nu numai el este nemulţumit de prestaţia Guvernului, ci şi cetăţenii cu care s-a întâlnit în cursul recentelor sale deplasări prin ţară.

"În general, oamenii sunt nemulţumiţi de aproape întreaga activitate a Guvernului, cu deosebire în ceea ce priveşte agricultura. Oamenii sunt deosebit de speriaţi, pentru că suntem deja în luna iunie, iar subvenţiile nu au sosit încă. Toţi fermierii îşi pun întrebarea dacă acest an agricol nu este cumva unul ratat, cu consecinţe serioase asupra PIB-ului. (...) Am constatat un mare curent de nemulţumire împotriva acestui Guvern", a afirmat Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne