Nicuşor Dan: PSD i-a dezbinat pe români, la fel ca în anii '90

În încercarea de a distruge USR, împroşcându-l cu mizeria lui, şi de a pune mâna pe putere ca să scape de justiţie, PSD i-a dezbinat pe români, la fel ca în anii '90, a acuzat Nicuşor Dan.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În călătoriile sale prin ţară prilejuite de campania electorală, Nicuşor Dan a dat peste un bătrân care i-a spus că, dacă a studiat în străinătate, ar fi trebuit să rămână acolo, declaraţie care, în opinia liderului Uniunii Salvaţi România, reflectă efectul campaniei PSD care a ajuns să îi dezbine pe români.

"La Bârlad, un domn în jur de 70 de ani mi-a spus că, dacă am studiat în afara ţării, trebuia să stau afară. Am rămas înmărmurit. Ăsta este efectul campaniei PSD, românii din ţară au început să-i urască pe românii plecaţi la studii sau la muncă, uitând că aceştia sunt copiii, fraţii, părinţii lor.

În încercarea de a distruge USR, împroşcându-l cu mizeria lui, şi de a pune mâna pe putere ca să scape de justiţie, PSD i-a dezbinat pe români, la fel ca în anii 90. Atâta dispreţ are acest partid faţă de cei pe care vrea să-i conducă", a declarat, pe contul său de Facebook, Nicuşor Dan.

Pe drumul dintre Bârlad şi Vaslui, preşedintele USR şi-a amintit de Pungeşti şi de "propagandă PSD cum că i-ar apăra pe români de multinaţionale".

"În 2012, deputatul PSD de Bârlad Adrian Solomon jura cu mâna pe Biblie că nu va permite americanilor să-şi instaleze sondele pentru exploatarea gazelor de şist. Cum şi-a ţinut promisiunea? Cu bâtele pe spatele ţăranilor din Pungeşti care protestau împotriva exploatării", a adăugat Nicuşor Dan.