Nicolae Dică (antrenor FCSB), a prefaţat partida cu CS Mioveni din Superligă

"Mioveni e o echipă care se bazează mult pe faza defensivă şi e organizată bine în propria jumătate. Iar în ofensivă se bazează mult pe contraatacuri şi fazele fixe, aşa că trebuie să fim pregătiţi pentru aceste lucruri." - Nicolae Dică.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică. (FCSB/facebook)

FCSB va sta faţă în faţă cu formaţia CS Mioveni, sâmbătă, de la ora 19:00, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, duel din cadrul etapei a 4-a a Superligii, ocazie cu care antrenorul roş-albaştrilor, Nicolae Dică, a susţinut o conferinţă de presă.

"Întâlnim o echipă care nu a început bine acest campionat. În mare are cam acelaşi lot, acelaşi antrenor. Mioveni e o echipă care se bazează mult pe faza defensivă şi e organizată bine în propria jumătate. Iar în ofensivă se bazează mult pe contraatacuri şi fazele fixe, aşa că trebuie să fim pregătiţi pentru aceste lucruri.

L-am adus de la ei pe Rusu, e foarte bine pentru că e un jucător cu mare experienţă şi sperăm să ne ajute şi pe noi. Nu există clauză, dar în discuţiile de transfer patronul nostru a promis că nu-l vom folosi în meciul contra lor. Şi ne vom ţine cuvânt. Într-adevăr, Mioveni e mai slab cotată decât FC U Craiova, dar trebuie să avem aceeaşi atitudine şi dăruire la fiecare joc", a spus Dică.

Tehnicianul din Ghencea a mărturisit că îi va folosi în acest meci pe Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu, proaspeţi transferaţi de la Farul Constanţa.

"Întotdeauna când vin jucători sunt mulţumit, e normal. Aveam nevoie de jucători. Am vorbit cu cei doi, sunt pregătiţi, s-au antrenat normal. Marco Dulca (n.r. - încă nu a fost prezentat oficial) a fost plecat două zile, dar s-a antrenat şi nu e nicio problemă. Sperăm să vină şi al patrulea jucător în următoarele zile", a adăugat acesta.