Neculai Onţanu: UNPR este foarte bine organizat în Bucureşti, putem obţine peste 20%

Preşedintele organizaţiei UNPR Bucureşti, Neculai Onţanu, a declarat vineri seară la o emisiune televizată, că partidul pe care îl reprezintă este foarte bine organizat în Capitală şi are toate şansele să obţină un scor de peste 20%, iar la nivelul ţării în jur de 7%.
Epoch Times România
14.04.2012

Preşedintele organizaţiei UNPR Bucureşti, Neculai Onţanu, a declarat vineri seară la o emisiune televizată, că partidul pe care îl reprezintă este foarte bine organizat în Capitală şi are toate şansele să obţină un scor de peste 20%, iar la nivelul ţării în jur de 7%.

"Discuţiile noastre cu partenerii politici au fost delicate pentru că la fiecare sector avem toate structurile bine organizate şi lideri foarte buni, care au dorinţa de activitate foarte intensă. Eu cred că în Bucureşti vom ajunge la peste 20%, iar UNPR-ul la nivel de ţară la aceste alegeri locale va trece uşor peste 7%", a declarat Onţanu.

El a făcut referire la protocolul ce trebuia semnat de UNPR cu PDL, precizând că acest lucru nu s-a realizat din cauza timpului foarte scurt de pregătire a acestei decizii.

"Acest protocol trebuia gândit şi lucrat la el pe o perioadă mai lungă ca să ai posibilitatea să aşezi toate lucrurile aşa cum trebuie. S-au precipitat lucrurile, în câteva zile, în 2-3 săptămâni să faci un protocol e mai greu, în 2-3 săptămâni să faci o alianţă electorală e mai greu. Nu e simplu nici din partea unui partid, nici din cealaltă. Erau destule reproşuri şi la UNPR în a ne alia cu un alt partid, nu vorbesc neapărat de PDL. Noi suntem un partid nou şi avem obligaţia să trecem partidul prin alegeri, e o obligaţie a nostră. Oamenii noştri ne-au cerut acest lucru", a declarat preşedintele UNPR Bucureşti.

Potrivit lui Neculai Onţanu, scorul din alegeri va arăta forţa şi puterea partidului.

Liderul UNPR a reafirmat că primarul Popescu Piedone a luat decizia de a reveni în USL pentru că nu plecase încă din PC, dar a recunoscut că gestul edilului de la sectorul 4 a surprins întreaga sa echipă de la partid.

"Dacă la ora 8 dimineaţa am vorbit împreună (n.r.cu Cristian Popescu Piedone), am bătut palma, urma să semnăm protocolul cu PDL. Dacă la ora 8 baţi palma cu cineva şi peste două ore vezi că se întâmplă altceva, este ceva nefiresc. Noi nu suntem obişnuiţi cu asemenea lucruri. Noi când am spus un lucru, ne ţinem de cuvânt, suntem un partid care se ţine de cuvânt. Nu poţi să te schimbi aşa de la o oră la alta", a completat Neculai Onţanu.

Întrebat despre vreo altă candidatură , el a răspuns că este "un om al sectorului 2"."M-am ataşat extraordinar de mult de comunitatea nostră, cea din Sectorul 2, suntem ca o familie mai mare de 400.000 de locuitori şi vrem să continuăm programul de reabilitarea termică a tuturor blocurilor din sector. Sunt în lucru 265 de blocuri şi începem în mai alte 245 de blocuri şi mai sunt alte circa 400 de blocuri pe care le vom finaliza în 2013", a spus Onţanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor