Gabriel Oprea: Avem ambiţia şi determinarea de a câştiga toate bătăliile politice

Epoch Times România
07.04.2012

Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, la conferinţa de lansare a candidaţilor la primăriile sectoarelor Capitalei, că obiectivul strategic al partidului este câştigarea tuturor bătăliilor politice şi rămânerea la guvernare şi în 2013.

"Să arătam bucureştenilor că avem cea mai bună echipă la Bucureşti. Obiectivul strategic al UNPR este câştigarea tuturor bătăliilor politice şi rămânerea la guvernare după 2013. Suntem un partid cu moral şi disciplină de fier, avem determinarea şi ambiţia de a câştiga în Bucureşti toate bătăliile politice. Ca militar, general al Armatei, ştiu că fiecare armată, fie ea şi politică, are un comandant. Comandantul nostru în garnizoane Bucureşti este generalul Onţanu. Este prietenul meu, un om de mare onoare şi demnitate, unul dintre cei mai buni primari din ţară", a afirmat Oprea.

El a reaminti că UNPR s-a înfiinţat în urmă cu doi ani şi a fost un sprijin de nădejde al Guvernului.

"Suntem membrii fondatori ai unui partid de centru stânga, un partid de dialog social, un partid al interesului naţional. UNPR este un partid care a luat-o de la zero, de centru stânga, cu rădăcini. Avem sediul central în Kiseleff. Într-o perioadă de criză economică mondială UNPR a sprijinit guvernul şi de fapt a sprijinit România să nu se prăbuşească, să intre într-un derapaj economic. Am făcut acest lucru cu determinare. Să fiţi mândri de acest lucru. S-au luat măsuri grele, dar juste. Astăzi în toate statele UE se iau măsurile pe care noi le-am luat acum un an. Fără aportul UNPR România se prăbuşea. Să fim mândri de proiectul nostru politic care a ţinut România în picioare. În această perioadă nu am cerut decât un singur lucru - taxarea marilor averi, este proiectul nostru nr. 1. Este moral, creştineşte ca într-o perioadă grea cine are mai mult să dea din solidaritate celor care au mai puţin. Este gestul de solidaritate cu care venim în faţa românilor - taxa pe marile averi. Aduce în 3 ani peste 9 miliarde de euro care merg la cei care au plătit cel mai greu criza economică, pensionarii români", a mai spus preşedintele progresist.

Referindu-se la preşedintele UNPR Bucureşti, Neculai Onţanu, el a spus că reprezintă "brand-ul" partidului, inima Capitalei.

"Se spune despre UNPR că avem un defect - ne ţinem de cuvânt, suntem oameni de onoare care-şi respectă cuvântul dat. De aceea vom avea încrederea bucureştenilor şi românilor şi vom câştiga toate bătăliile politice. Brand-ul nostru, inima noastră în Capitală este gen Onţanu. Are o echipă în care bucureştenii au încredere şi îi vor da votul. Cu vulturul în piept, cu tricolorul în suflet, mergem pe drumul victoriei!", a mai spus Oprea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor