Nataţie: Louis Vuitton îl alege pe Michael Phelps pentru noua sa campanie

Înotătorul american, Michael Phelps.
Înotătorul american, Michael Phelps. (Chris Graythen / Getty Images for Visa)
Epoch Times România
16.08.2012

După fostul mare campion de box Muhammad Ali, în luna iunie, a venit rândul înotătorului american Michael Phelps, sportivul cel mai medaliat din istorie, să devină imaginea brandului de lux Louis Vuitton pentru noua campanie de publicitate lansată joi în presa internaţională.

Campania se desfăşoară prin intermediul unor fotografii făcute de Annie Leibovitz. În una din ele, campionul de nataţie apare îmbrăcat în costum, cu geantă şi pantofi Louis Vuitton, aşezat alături de fosta gimnastă sovietică Larisa Latinina (77 ani), care deţinea înaintea lui recordul numărului de medalii olimpice (18).

"Două parcursuri extraordinare, aceeaşi destinaţie", se arată în legenda reclamei celebrului brand de lux.

În cel de-al doilea clişeu, sportivul cu 22 de medalii olimpice este fotografiat într-o cadă, în costum de baie şi cu ochelarii de înot pe frunte, în timp ce o geantă Vuitton este aşezată alături.

"Michael Phelps este un formidabil campion. Această campanie se înscrie în dorinţa mărcii de a se asocia cu figurile emblematice, care reprezintă spiritul reuşitei şi al angajamentului".

Michael Phelps, în vârstă de 27 de ani, a încheiat Jocurile Olimpice de la Londra cu 6 medalii, dintre care patru de aur.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor