"Muşchii majorităţii" Gabrielei Firea blochează numirea unui nou consilier USR în Consiliul General al Capitalei

Demisionat pe 3 septembrie din Consiliul General al Capitalei, Dumitru Dobrev atrage atenţia că nici până acum locul lăsat liber de el nu a putut fi ocupat de un coleg, căci majoritatea controlată de Gabriela Firea refuză să pună numirea pe ordinea de zi.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Locul lăsat vacant de USR-istul Dumitru Dobrev în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGM) nu a fost ocupat nici acum, la aproape trei luni de la demisia acestuia. Motivul? Majoritatea Gabrielei Firea "n-are timp de mizilicuri din astea", atrage atenţia, pe Facebook, Dumitru Dobrev.

Redăm postarea fostului consilier, demisionat pe 3 septembrie a.c., după ce a comis eroarea de a vota la două cartele, în locul colegului său, Nicuşor Dan, ieşit pentru câteva minute din sala de consiliu:

"Mi-am dat demisia din CGMB în urmă cu aproape trei luni.

Nici până azi locul lăsat liber de mine nu a fost ocupat de colegul meu desemnat de USR, deoarece nu vor muşchii majorităţii doamnei Firea.

Cobor limbajul până la nivelul lor, ca să înţeleagă şi ei.
Când mi-am dat demisia, am făcut-o şi pentru că:
1. nu aveam nimic de pierdut, nu am intrat în politică pentru funcţii;
2. am sperat că setez un standard: ai greşit, recunoşti, te explici, îţi ceri scuze şi demisionezi.

Se pare însă că, în România, cine îşi dă demisia e fraier, iar partidul care vrea să joace corect fiecare mutare e perdant.

USR a încercat de 4 ori (azi fiind cea mai recentă încercare) să pună pe ordinea de zi a CGMB numirea colegului nostru Liviu Mălureanu în locul meu. Majoritatea doamnei Firea nu are timp de mizilicuri d-astea.

Singurii care pot sancţiona comportamentul abuziv al politrucilor, care în campania electorală se vopsesc miei, sunteţi dumneavoastră, cetăţenii.

Pe 11 decembrie ştampila este la dumneavoastră", scrie, pe Facebook, Dobrev.