Mureşan (CFR Cluj): Luptăm pentru titlu, Cupa României şi Liga Campionilor

Epoch Times România
30.10.2012

Preşedintele clubului de fotbal CFR 1907 Cluj, Iuliu Mureşan, spune că are mere încredere în noul antrenor al echipei, Paulo Sergio, şi că obiectivele sale sunt câştigarea campionatului, a Cupei României şi accederea în etapa următoare a Ligii Campionilor.

"E antrenorul pe care l-am dorit. Am foarte mare încredere în el şi cred că vom face treabă bună împreună. Obiectivele ni le păstrăm pe toate, vom lupta pentru campionat, cât mai există şanse teoretice, Cupa României şi Champions League", a declarat marţi, Iuliu Mureşan, într-o conferinţă de presă.

Iuliu Mureşan a mai spus că gândul său a fost de a aduce un antrenor din Portugalia "pentru că se pliază foarte bine pe lotul pe care îl avem, cu jucători portughezi şi brazilieni". De asemenea, el a menţionat că nu şi-ar fi dorit ca fostul antrenor, Ioan Andone, să plece de la club.

"Ando m-a luat prin surprindere cu plecarea sa, nu mi-am dorit să plece. Am fost în relaţii bune cu toţi antrenorii, nu au fost probleme între mine şi Andone", a afirmat Iuliu Mureşan.

Noul antrenor al CFR Cluj, Paulo Sergio, îl înlocuieşte pe Ioan Andone, iar din echipa tehnică mai fac parte Sergio Cruz (secund), Francisc Dican (secund), Daniel Tudor (antrenor portari), Paolo Potoknic (preparator fizic) şi Cristian Dragotă (preparator fizic).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor