Mişcarea Uniţi Realizăm devine parte a Uniunii Salvaţi România

”Ieşiţi din casă dacă vă pasă”! sloganul sub care s-a protestat pentru Roşia Montană timp de mai mult de trei luni consecutiv.
”Ieşiţi din casă dacă vă pasă”! sloganul sub care s-a protestat pentru Roşia Montană timp de mai mult de trei luni consecutiv. (Epoch Times România)

Mişcarea Uniţi Realizăm (MUR), formaţiune politică fondată în anul 2014 de un grup de activişti din rândurile comunităţii Uniţi Salvăm- născută din protestele „toamnei româneşti” dintre 1 septembrie şi 21 decembrie 2013-, având organizaţii la Bucureşti şi la Galaţi, a finalizat integrarea sa în cadrul Uniunii Salvaţi România, partidul fondat de Nicuşor Dan.

Potrivit comunicatului de presă remis Epoch Times, procesul de integrare a debutat în urma evenimentului „După alegeri, ce urmează”, organizat la Predeal în zilele de 25 şi 26 iunie a.c. de către Platforma Iniţiativa România şi Fundaţia „Friedrich Naumann”.

"Facem un apel către toate partidele noi şi formate din oameni curaţi, către iniţiativele politice în curs de înregistrare, către grupurile formale sau informale interesate de impunerea în spaţiul public a unui mod onest de a face politică, să vină către Uniunea Salvaţi România, singurul partid care oferă o şansă reală pentru un astfel de ambiţios proiect social şi naţional.", transmit reprezentanţii MUR.