Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele probei de dublu la Bogota (WTA)

Jucătoarea română alături de germanca Anna-Lena Friedsam sunt la un meci distanţă de finala probei de dublu a circuitului WTA 250 “Copa Colsanitas”, care se dispută la Bogota, după succesul cu 7-6 (6), 7-5 înregistrat în faţa cuplului Iana Sizikova (Rusia)/Yafan Wang (China).
(Copa Colsanitas/facebook)

Perechea româno-germană Mihaela Buzărnescu/Anna-Lena Friedsam a obţinut accederea în penultimul act al turneului de tenis de la Bogota (WTA), după ce a învins, miercuri, pe cuplul format din sportivele Iana Sizikova (Rusia)/Yafan Wang (China) cu scorul de 7-6 (6), 7-5.

Favoritele numărul trei la cucerirea trofeului au avut nevoie de o oră şi 39 de minute de joc efectiv pentru calificarea în faza superioară a competiţiei cu premii totale în valoare de 235.238 dolari.

Buzărnescu şi Friedsam şi-au asigurat un cec de 3.800 dolari şi 110 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în penultimul act cu câştigătoarele din meciul Arina Rodionova (Australia)/Rosalie van der Hoek (Olanda/N.2) - Lara Arruabarrena (Spania)/Katarzyna Piter (Polonia).