Liga I. Mircea Rednic (FC Viitorul), declaraţii înaintea partidei cu CSM Poli Iaşi

"Nu trebuie să ne gândim că Iaşi e ultima clasată.. trebuie să luăm foarte în serios acest meci. Dar trebuie să luăm şi puncte. Fiind un meci restant, e important să câştigăm" - Mircea Rednic.
Antrenorul român Mircea Rednic.
Antrenorul român Mircea Rednic. (Getty Images)

FC Viitorul şi CSM Poli Iaşi se vor întâlni, joi - 8 aprilie, într-o partidă restantă din cadrul etapei a 24-a a Ligii I, care a fost întrerupt în 22 februarie în minutul 67, la scorul de 0-0, din cauza ceţii. Meciul se va relua de la început.

"Nu trebuie să ne gândim că Iaşi e ultima clasată. Pentru că de când a venit antrenor Nicolo Napoli echipa lor e mult mai bine aşezată în teren, a câştigat şi un meci. La Clinceni a avut o repriză foarte bună în care a şi înscris. Deci va fi greu, trebuie să luăm foarte în serios acest meci. Dar trebuie să luăm şi puncte. Fiind un meci restant, e important să câştigăm şi să terminăm în primele cinci în play-ouţ, ţinând cont că am avea astfel un meci în plus acasă", a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă online susţinută cu ocazia acestui duel.

"Băieţii erau trişti şi dezamăgiţi de felul în care au jucat cu Botoşani şi de faptul că am ratat play-off-ul. Acum nu avem ce să mai facem, asta e situaţia. Dar felul cum se joacă play-ouţ-ul îţi mai dă şansa să te gândeşti să prinzi barajul de cupe europene. Iar ăsta e un lucru bun. Însă nu mai vreau să punem iar obiective, trebuie să luăm meci cu meci. Iar primul este cel cu Iaşi", a adăugat fostul internaţional.

În acest moment gruparea de la malul Mării Negre este pe poziţia a 11-a cu 31 de puncte, în timp ce formaţia moldoveană vine din postura de ultima clasată (19 puncte). Duelul va avea loc la Constanţa.