Mesajul lui Vlad Popescu Piedone după ce tatăl său a fost condamant la închisoare: ”Eşti un erou! Oamenii te iubesc”

Piedone si fiul sau
Piedone si fiul sau

Fiul lui Cristian Popescu Piedone a ţinut să-şi exprime public nemulţumirea faţă de condamnarea la închisoare a tatălui său în dosarul Colectiv. Mai mult, pe lângă faptul că acuză o sentinţă nedreaptă, tânărul Vlad Popescu Piedone susţine şi că tatăl său este un erou care a făcut "numai bine".

"Justiţia din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă şi că judecă şi condamnă în funcţie de numele inculpatului. Piedone plăteşte pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiţia îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, aceşti ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Aţi căutat un ţap ispăşitor… l-aţi găsit? Sunteţi mulţumiţi?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât şi familia vom lupta pentru dreptate!

Tată, eu ştiu că eşti nevinovat! Pentru mine eşti un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoţii tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, aşa cum ştim că eşti!

Tată, tu ştii că oamenii te iubesc! Tu ştii că ai făcut numai bine! Tu ştii că indiferent de sentinţa de astăzi, Dumnezeu te iubeşte şi te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc!", scrie Vlad Popescu Piedone.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne