McCain confirmă angajamentul SUA pentru un Kosovo “puternic şi democratic”

Senatorul american John McCain a confirmat angajamentul Statelor Unite pentru Kosovo şi a lăudat "abordarea proactivă" a ţării în lupta împotriva terorismului.
Senatorul american John McCain.
Senatorul american John McCain. (Captură Foto)

“Angajamentul SUA pentru o Europa întreagă, liberă şi paşnică continuă să fie ferm”, a susţinut McCain într-un discurs susţinut joi în Parlamentul kosovar.

“Şi, prietenii mei, un Kosovo puternic, democratic, multietnic şi independent în calitate de membru deplin al familiei europene este esenţial pentru succesul acestei viziuni”, a adăugat el.

McCain a declarat parlamentarilor, de asemenea, că statul Kosovo este dedicat total luptei împotriva terorismului şi a demonstrat acest tip de contribuţie pe care o poate aduce un membru cu drepturi deplin al familiei naţiunilor”.

Republicanul din Arizona este preşedintele Comitetului pentru Servicii Armate din Senatul SUA.

Acesta se află într-un turneu în vestul Balcanilor, care include Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina şi Serbia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe