Mazăre afirmă că acest sezon estival e cel mai bun şi că aşteaptă investiţii de 50 mil.euro în Mamaia

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, afirmă că acest sezon estival este ”cel mai bun de la Ceuşescu încoace” şi că pentru anul viitorul sunt aşteptate investiţii de circa 50 de milioane de euro, transmite corespondentul NewsIn.

”Este cel mai bun sezon de la Ceauşescu încoace, dacă îi luăm şi pe cei care au venit la mare şi nu s-au înregistrat oficial şi care sunt foarte mulţi - şi e foarte bine şi am lăsat să fie aşa, aţi văzut că nu i-am fugărit pe cei care închiriază, pentru că cei care închiriază sunt de fapt constănţeni care îşi suplimentează veniturile”, a spus Mazăre.

Primarul Constanţei s-a declarat ”mândru” de ideea de a construi în staţiunea Mamaia locuinţe de vacanţă şi de a aduce cluburi şi a spus că investiţiile în zonă vor continua.

”Anul viitor, vă promit de acum, că va fi un aflux şi mai mare de turişti. Cam peste două săptămâni o să fac o conferinţă de presă împreună cu Federaţia Patronatelor să vă anunţ şi să vedeţi exact investiţiile care se vor face din această toamnă până anul viitor, cu dezvoltări noi de spaţii de cazare, hoteluri de cinci stele, apartamente de 4-5 stele, hoteluri de 4 stele şi discut acum despre zona de la intrare în Mamaia până la Năvodari. În opinia mea, în această iarnă vor fi investiţii de aproximativ 50 de milioane de euro în această zonă, în spaţii de cazare noi şi spaţii de alimentaţie publică şi agrement”, a declarat Mazăre.

Primarul a mai spus că în luna noiembrie se va deplasa la Monte Carlo, la festivalul mondial al cluburilor, unde el spune că cel mai probabil Mamaia va primi premiul pentru cea mai dinamică staţiune din lume în acest domeniu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie