Matei Dobrovie: Schimbarea începe de la Chişinău. Felicitări lui Andrei Năstase pentru victorie

Andrei Năstase şi Matei Dobrovie
Andrei Năstase şi Matei Dobrovie (facebook.com / Matei Adrian Dobrovie)

Deputatul Uniunii Salvaţi România, Matei Dobrovie, a transmis un mesaj de felicitare liderului Platformei Demnitate şi Adevăr, potrivit căruia, odată cu succesul lui Năstase, la Chişinău va începe schimbarea.

”Schimbarea începe de la Chişinău! Felicitări bunului meu prieten Andrei Năstase pentru victoria mare din această seară împotriva unui fost comunist deghizat în socialist. O rază de speranţă se iveşte la Chişinău: majoritatea cetăţenilor care au participat la vot au înţeles blatul dintre Plahotniuc şi Dodon şi s-au exprimat anti-oligarhie şi pro-UE”, a scris Dobrovie pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul român a specificat că în special discursul tranşant în favoarea valorilor europene şi fără ambiguităţi, i-a motivat pe locuitorii Capitalei să-l voteze, ceea ce înseamnă că cei care îşi doresc cu adevărat europenizarea Republicii Moldova sunt în sfârşit majoritari.

”Nu va fi o misiune uşoară, deoarece majoritatea în Consiliu este deţinută de socialişti, dar este un semnal clar că R. Moldova îşi doreşte europenizare şi dezoligarhizare”, a adăugat Dobrovie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe