Matei Dobrovie: Schimbarea începe de la Chişinău. Felicitări lui Andrei Năstase pentru victorie

Andrei Năstase şi Matei Dobrovie
Andrei Năstase şi Matei Dobrovie (facebook.com / Matei Adrian Dobrovie)

Deputatul Uniunii Salvaţi România, Matei Dobrovie, a transmis un mesaj de felicitare liderului Platformei Demnitate şi Adevăr, potrivit căruia, odată cu succesul lui Năstase, la Chişinău va începe schimbarea.

”Schimbarea începe de la Chişinău! Felicitări bunului meu prieten Andrei Năstase pentru victoria mare din această seară împotriva unui fost comunist deghizat în socialist. O rază de speranţă se iveşte la Chişinău: majoritatea cetăţenilor care au participat la vot au înţeles blatul dintre Plahotniuc şi Dodon şi s-au exprimat anti-oligarhie şi pro-UE”, a scris Dobrovie pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul român a specificat că în special discursul tranşant în favoarea valorilor europene şi fără ambiguităţi, i-a motivat pe locuitorii Capitalei să-l voteze, ceea ce înseamnă că cei care îşi doresc cu adevărat europenizarea Republicii Moldova sunt în sfârşit majoritari.

”Nu va fi o misiune uşoară, deoarece majoritatea în Consiliu este deţinută de socialişti, dar este un semnal clar că R. Moldova îşi doreşte europenizare şi dezoligarhizare”, a adăugat Dobrovie.