Andrei Năstase: Prezenţa noastră masivă la vot este coşmarul guvernării

Andrei Năstase, turul doi de alegeri, Chişinău 3 iunie
Andrei Năstase, turul doi de alegeri, Chişinău 3 iunie (Captură Foto / privesc.eu)

În cel de-al doilea tur al alegerilor locale anticipate din municipiul Chişinău, liderul Platformei Demnitate şi Adevăr Andrei Năstase, unul dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursa electorală, a menţionat că a venit la vot pentru că este o responsabilitate a tuturor celor care ţin la acest oraş şi la această ţară.

”Am votat cu foarte multă încredere, cu speranţă, cu gândul la un viitor mai bun la noi acasă. Am votat pentru valorile mele care sunt sigur că sunt împărtăşite de foarte multă lume. Am votat pentru adevăr, demnitate, respect de oameni, responsabilitate, asumare, doar aşa putem făuri democraţie, stat de drept, economie funcţională cu foarte multe locuri de muncă şi doar aşa ne putem recăpăta libertatea noastră”, a declarat Andrei Năstase.

Acesta a mai precizat că a votat cu foarte multă încredere în discernământul cetăţenilor, fiind sigur că la 3 iunie chişinăuienii vor alege un primar demn, curajos, capabil să schimbe lucrurile în bine în capitală, primarul ce-şi propune drept prioritate transformarea Primăriei într-o instituţie în slujba oamenilor şi nu aşa cum s-a întâmplat de-a lungul timpului.

”E timpul ca instituţiile statului, indiferent despre care dintre ele vorbim, dar în special primăria, să servească locuitorii, să le facă viaţa mai bună”, a subliniat Năstase, îndemnând în acelaşi timp toţi oamenii să iasă la vot, întrucât ”prezenţa noastră masivă la vot este coşmarul guvernării care şi-a bătut joc de acest oraş. Este esenţial ca astăzi numărul celor care ies la vot să fie foarte mare”.