Marian Vanghelie: Victore, cu ce te şantajează Oprea?

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie (Epoch Times România)

Într-o nouă postare pe Facebook, Marian Vanghelie (sau echipa care face postări pe contul său), susţine că Ponta a fugit ca un laş la Istanbul, de frica DNA-ului, lăsând "marele partid" PSD pe mâna lui Gabi Oprea, generalul făcut "la apelul de noapte."

"Să nu credeţi o clipă că ceea ce se întâmplă în ultimile luni este produsul hazardului. A fost şi este o strategie mârşavă de confiscare a votului legitim pentru un grup politic ilegitim condus de Generalul Oprea", scrie Vanghelie.

Redăm postarea fostului primar al sectorului 5:

"Am ştiut tot timpul că Victor Ponta este laş şi lipsit de bărbăţie. Din cauza acestei laşităţi a pierdut alegerile prezidenţiale. Pur si simplu i-a fost frică de votul confraţilor noştri din diaspora şi a blocat în mod deliberat procesul de votare. Ce a urmat, ştim cu toţii. PSD a pierdut prezidenţialele în condiţiile în care lideri judeţeni, primari de sector, municipii, comune şi sate s-au mobilizat exemplar. Într-o astfel de situaţie, oricare bărbat adevărat îşi prezenta demisia de onoare, însă nu şi Victor Ponta. El m-a exclus pe mine din partid, pentru că am fost tot timpul o voce critică, s-a îndepărtat de liderii autentici ai partidului, a sacrificat PSD-ul pentru interesul lui, al familiei şi al Generalului Oprea. Mai mult, a dat vina pe americani pentru eşecul său răsunător.

Tot din laşitate, Victor Ponta s-a dus la Baku, afişându-se lângă Putin, demonstrând că interesele externe ale României pălesc în faţa interesului personal.

Laşitatea lui a culminat zilele acestea când a fugit ca un pisicuţ la Istanbul, de teama DNA-ului, punându-şi piciorul în ghips (alt plagiat după un personaj celebru) şi lăsând, nu numai marele partid PSD cât şi România, pe mâna Generalului Oprea. Când s-a mai pomenit ca un guvern PSD, votat de un parlament majoritar PSD, să fie condus de un general făcut la apelul de noapte? Oare ce se ascunde în spatele propunerii lui Ponta ca Generalul Oprea să fie prim-ministru? Să nu credeţi o clipa că ceea ce se întâmplă în ultimile luni este produsul hazardului. A fost şi este o strategie mârşavă de confiscare a votului legitim pentru un grup politic ilegitim condus de Generalul Oprea.

Victore, cu ce te şantajează Generalul Oprea? Ce ştie generalul despre tine încât îi faci partidul şi ţara cadou? Funcţia de prim-ministru nu se moşteneşte în familie, nu se cumpără la tarabă în piaţa de fructe din Ilfov!

Victore, dacă mai ai vreun dram de demnitate, dă-ţi demisia din funcţia de preşedinte al PSD şi din cea de prim-ministru al României. Şi asta acum, când nu e prea târziu. Există destui lideri din Partidul Social Democrat care pot conduce cu demnitate şi bărbăţie PSD-ul şi Guvernul României.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne