Papahagi: Laş şi viclean, Ponta a fugit din ţară şi trage de timp. Toţi urmaşii FSN trebuie să dispară

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Profesorul universitar Adrian Papahagi, unul dintre membri fondatori al nou-înfiinţatului partid M10, a afirmat că, în 2015 şi 2016, românii trebuie să se mobilizeze pentru a scăpa definitiv de PSD şi politicienii acestui partid.

"Laş şi viclean, Ponta a fugit din ţară şi trage de timp. Autosuspendarea, ca operaţia misterioasă, este un tertip mizerabil. Plagiatorul leneş la carte s-a dovedit elev silitor în ticăloşii politice. A învăţat lecţia lui Năstase: pseudo-sinuciderea şi medicii complici din România nu te scapă de închisoare.

Dacă învăţa şi istorie, afla că nici picioarele puse în ghips nu te scapă de răspundere. În 2015 şi 2016 românii trebuie să se mobilizeze pentru a scăpa definitiv de PSD şi gunoaiele pe care acesta le prezintă pe post de politicieni. Toţi urmaşii FSN trebuie să dispară pentru ca România să se însănătoşească", a declarat Adrian Papahagi.

În opinia acestuia, politica românească este dominată de blat, toate patidele, în afară de M10, fiind pur şi simplu de formă, pentru că oamenii vechiului sistem corupt aparţin de fapt unei singure familii.

"Băsescu a avut blat cu Oprea. Şi cu Ponta, omul lui în PSD. Udrea avea blat cu Ponta în alegeri. Ne-a spus chiar ea cum l-a avertizat pe Maior că Florian Coldea îl favoriza pe Iohannis. Viorica avea blat cu Vasile şi Adriean, Vanghelie cu EBA, Ghiţă cu Moisescu. Vom vedea dacă şi Iohannis are blat cu Oprea şi Ponta (numirea lui Oprea premier interimar -n.r.). Noapte bună!", a mai precizat Papahagi.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.