Marian Preda: Pesediştii sunt mândri că sunt români chiar şi atunci când îi conduce UDMR-ul

Marian Preda
Marian Preda (Epoch Times România)

Fondatorul Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a declarat joi, pe contul său de Facebook, că PSD-ul este de fapt condus de UDMR-ul lui Kelemen Hunor.

"Eu zic că PSD-ul nu trebuie să mai risipească banii pe organizarea unui Congres pentru alegeri interne pentru că e clar cine-i conduce: UDMR-ul. Pe Laszlo Borbely l-au scăpat prin vot de urmărirea penală, de fapt niciun parlamentar sau ministru UDMR nu este arestat sau condamnat", a scris Marian Preda.

Un alt argument adus de acesta este că pesediştii au transformat în prioritate naţională şi au început lucrările la Autostrada Târgu Mureş - Câmpia Turzii pentru a uni secuimea cu Ungaria în timp ce în fiefurile lor, Oltenia şi Moldova, nu există nici un centimetru de autostradă, nici măcar în lucru, iar de Sibiu- Piteşti "fug ca dracul de tămâie".

Mai mult, Marian Preda susţine că cei din PSD "sacrifică interesele românilor din diaspora cărora le acordă şi în proiectul de cod electoral doar 4 locuri în Camera Deputaţilor în timp ce UDMR-ul şi celelalte minorităţi naţionale au împreună 35 de locuri".

"Aşa sunt ei, PSD-istii: "mândri că sunt români" chiar şi atunci când îi conduce, de fapt, UDMR-ul", a concluzionat fondatorul Fundaţiei Mişcarea Populară.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne