Marian Munteanu, în cursa pentru Capitală. Cum vede Antonescu cea mai controversată candidatură a momentului

În mijlocul discuţiilor tot mai aprinse pe tema candidaturii-surpriză a lui Marian Munteanu din partea PNL la Primăria Capitalei intervine şi fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu.
Crin Antonescu, preşedinte PNL
Crin Antonescu, preşedinte PNL (Epoch Times România)

Dincolo de discuţii istorice sau pseudo-istorice despre chestiuni de acum 20-25 de ani trebuie cunoscut proiectul lui Marian Munteanu pentru bucureşteni, a declarat fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu.

"Este o desemnare, este o candidatură, este un om, o personalitate, în legătură cu care eu, aşa cum constat, am neplăcerea să văd că nu stă nimeni să asculte sau nu vine nimeni să-l întrebe ce este esenţial: proiectul pe care domnia sa îl oferă bucureştenilor. Şi se fac tot felul de discuţii istorice sau mai degrabă pseudo-istorice despre chestiuni de acum 20-25 de ani.

Cred că este foarte important de cunoscut proiectul acestui om care, place sau nu place unora, este unul dintre personajele importante ale României postcomuniste", a precizat Crin Antonescu, citat de Agerpres.

Fostul preşedinte al PNL a dezvăluit că l-a întâlnit o singură dată pe Marian Munteanu, în urmă cu aproximativ 15 ani, chiar în Piaţa Universităţii.

"L-am urmărit, aşa cum l-au urmărit toţi contemporanii, din prezenţe mediatice, atâtea câte au fost. Pentru mine, figura sa este legată de un timp şi de un loc care sunt esenţiale, vitale - Piaţa Universităţii, 1990. În sensul acesta, încerc o anumită emoţie pozitivă văzându-l revenit în activitatea politică.

Esenţial, însă, pentru a-l vota, pentru a susţine sau pentru a avea încredere într-un proiect politic 'Marian Munteanu' este programul pe care domnia sa acum îl produce", a subliniat Crin Antonescu, adăugând că important este ceea uneşte în această campanie partidul şi candidatul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne