Manifestaţia de susţinere a Guvernului Filip, anulată

Asociaţia Obştească Garlem, care s-a ocupat de organizarea manifestaţiilor pentru susţinerea Guvernului Filip, a anunţat că şi-a anulat participarea.
Sigla Partidului Democrat
Sigla Partidului Democrat (timpul.md)
Maria Maevschi
24.01.2016

Protestul de susţinere a noului Guvern, ce urma să aibă loc duminică, a fost anulat, au anunţat organizatorii, cu puţin timp în urmă.

Asociaţia Garlem a făcut un apel către cetăţenii care urmau să participe la protest, să rămână în case alături de familii, ''chiar dacă îşi doresc să se exprime în mod public pentru susţinerea parcursului european, a stabilităţii şi a noului Guvern'', anunţă Realitatea.md.

''Noi nu dorim să contribuim în nici un fel la o eventuală escaladare a violenţelor din stradă. Preferăm să anulăm organizarea mitingului de amploare pentru stabilitate, pentru a nu da nici o ocazie provocatorilor să genereze dezordine sau haos, în timpul manifestaţiei noastre paşnice'', a anunţat reprezentantul Asociaţiei Obşteşti GARLEM.

Precizăm că, iniţial, duminică, 24 ianuarie, au fost preconizate trei proteste: cel organizat de Platforma DA în Piaţa Marii Adunări Naţionale, altul organizat de forţele pro-ruse, Partidul Socialiştilor, cu Igor Dodon şi Partidul Nostru, cu Renato Usatîi, al treilea protest, organizat de Partidul Democrat, fiind anulat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor