Maior: Chiar aştept cu plăcere audierile din Comisia pentru anchetarea alegerilor din 2009

Chemat la audieri în cadrul comisiei parlamentare pentru anchetarea alegerilor din 2009, ambasadorul României în SUA, George Maior, a anunţat că va onora invitaţia aleşilor, ba mai mult, chiar aşteaptă cu plăcere momentul.
George Maior
George Maior (Epoch Times România)

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, a anunţat că urmează să se prezinte la comisia parlamentară de anchetă, înfiinţată la scurt timp după ce Dan Andronic - jurnalist urmărit penal în două dosare - a lansat scenariul implicării serviciilor şi DNA în alegerile prezidenţiale din 2009.

"Este un lucru firesc să te prezinţi în faţa Parlamentului, nimeni nu are de ascuns ceva sau vreo inhibiţie din acest punct de vedere. Chiar aştept cu plăcere aceste audieri", a declarat George Maior, pentru Agerpres.

Audierea fostului şef SRI va avea loc pe 12 iunie.

Celebra comisie parlamentară condusă de PSD-istul Mihai Fifor şi-a propus să-i audieze săptămâna viitoare pe fostul general SPP Dumitru Iliescu, pe fostul ministru al Justiţiei Robert Cazanciuc şi pe fostul premier Emil Boc.

Reamintim că şefa DNA, şi ea invitată la audieri, a anunţat că nu se prezintă la comisia parlamentară de anchetă, invocând în acest sens o hotărâre a Consiliului Superior al Magistraturii şi o decizie a Curţii Constituţionale.