Maia Sandu a asigurat echipa BERD că justiţia independentă este o prioritate a mandatului său prezidenţial

Justiţie
Justiţie (cna.md)

Situaţia curentă din Republica Moldova, cu accent pe problemele politice, economice, sanitare şi cele ce ţin de sectorul justiţiei, a fost discutată miercuri, 17 martie, de preşedintele Maia Sandu şi preşedintele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Odile Renaud-Basso.

Potrivit Preşedinţiei, conducerea BERD a menţionat că, pentru ei, reforma justiţiei, însănătoşirea sectorului bancar şi climatul investiţional sunt elemente-cheie pentru realizarea cu succes a proiectelor comune.

Şefa statului a asigurat echipa BERD că justiţia independentă este o prioritate a mandatului său prezidenţial.

Totodată, Maia Sandu a mulţumit BERD pentru proiectele care au fost realizate în ultimii ani, cu sprijinul Băncii, pentru modernizarea R. Moldova exprimându-şi dorinţa de a extinde cooperarea.

„Astfel, pe lângă programele în derulare, sunt necesare şi mai multe proiecte de infrastructură, eficienţă energetică, dezvoltarea IMM-urilor sau a diverselor start-up-uri pentru tineri şi diasporă”, a conchis preşedintele Maia Sandu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe