Magistraţii decid viitorul lui Dan Voiculescu şi al lui Sorin Alexandrescu în dosarul de şantaj

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu (Epoch Times România)

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al PC, şi Sorin Alexandrescu, directorul Antena Tv Group, au ultima şansă de a ataca în instanţă probele şi rechizitoriul procurorilor Anticorupţie, în dosarul în care sunt acuzaţi de şantaj.

Astăzi este un ultim termen pentru depunerea contestaţiilor. După ce vor fi depuse la dosar cererea şi contestaţiile, procurorii vor depune concluziile, iar judecătorii vor decide dacă se va continua judecata sau vor fi returnate la DNA pentru refacerea documentelor în vederea urmăririi penale.

De la 1 februarie situaţia dosarului s-a schimbat. În cazul dosarului în care nu s-a pronunţat o sentinţă nici măcar pe fond, toată documentaţia din dosar este trimisă unei camere preliminare unde un judecător strânge toate probele de la DNA şi inculpaţi.

Astăzi este termenul final în care persoanele trimise în judecată anul trecut pot depune obiecţiuni.

Urmează o perioadă de 10 zile în care şi DNA îşi poate expune punctul de vedere, după care Curtea de Apel va stabili un termen când va începe procesul, deoarece datele stabilite înainte de 1 februarie, când au intrat în vigoare noile coduri, au fost numai termene care au fost amânate.

Directorul Antena Tv Group, Sorin Alexandrescu, a fost trimis în judecată pentru şantaj, în acelaşi dosar fiind acuzaţi de complicitate la şantaj şi Dan Voiculescu şi fiica sa Camelia Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne