Macron şi-a tras un nou "look". Îl copiază pe Zelenski

Emanuel Macron (Presedintia Frantei)
Loredana Diacu
16.03.2022

De obicei îmbrăcat în costume impecabile şi cu un aspect mai degrabă de corporatist decât de băiat "cool", preşedintele francez Emanuel Macron a adoptat un look nou.

În condiţiile în care la ora actuală omologul său din Ucraina şi-a atras admiraţia unei întregi lumi, Macron a început să se afişeze în hanorac, blugi şi nebărbierit.

Se pare că Macron a făcut o adevărată şedinţă foto în noua sa ţinută "de război", căci preşedinţia Franţei a publicat mai multe fotografii cu el îmbrăcat în blugi şi într-un hanorac care poartă sigla unei unităţi de paraşutişti a armatei franceze, relatează Defapt.ro.

Fotografiile, făcute în Camera de Aur a Palatului Elysee din Paris, care funcţionează şi ca birou al lui Macron, îl arată pe şeful statului francez duminică, aparent muncind din greu, răspunzând apelurilor liderilor internaţionali. Aceste ipostaze seamănă izbitor cu imaginile cu Zelenski pregătindu-se să vorbească cu presa.

Imaginile au fost difuzate de Soazig De La Moissonnière, fotograful oficial al lui Macron, şi se pare că au fost relativ bine primite în Franţa, susţine sursa citată.

Emanuel Macron (Presedintia Frantei)
Emanuel Macron (Presedintia Frantei)

Emanuel Macron (Presedintia Frantei)
Emanuel Macron (Presedintia Frantei)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor