Măcel la un poligon din Capitală. Un instructor executat de un elev, care apoi s-a sinucis

(photos.com)

Ziua de marţi a fost marcată de o adevărată tragedie. Un tânăr în vârstă de 24 de ani şi-a executat instructorul de tragere de la poligonul privat UTI de pe Şoseaua Olteniţei, după care şi-a pus capăt zilelor împuşcându-se în cap, potrivit stirileprotv.ro.

În jurul orei 19:30, un apel la 112 vestea tragedia. În scurt timp, zeci de criminalişti, medici şi poliţişti au fost mobilizaţi la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru niciunul dintre cei doi.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, tânărul în vârstă de 24 de ani, pe nume Cristian Pop, era un client mai vechi al poligonului, cunoştea bine regulile, şi nu era cunoscut de angajaţi drept o persoană conflictuală.

Tânărul îşi făcuse programare la poligon pentru seara respectivă, iar în jurul orei 19:30 a început să tragă la ţintă asistat de instructorul său Nicolae Tănase, director al Poligonului UTI. În vârstă de 56 de ani, instructorul fusese sportiv de performanţă şi câştigase multe competiţii naţionale de TIR sportiv.

Execuţia a fost filmată

Potrivit Mediafax, care citează surse judiciare, crima urmată de sinucidere a fost surprinsă de camerele de supraveghere, din imagini reieşind că tânărul a tras câteva focuri la ţintă, după care se întoarce brusc către instructorul de tir, pe care îl împuşcă de trei ori cu un pistol Glock de calibru nouă milimetri, de la o distanţă de aproximativ un metru.

După ce instructorul s-a prăbuşit, Cristian Pop a mai tras încă două gloanţe în trupul victimei, apoi s-a împuşcat în cap cu acelaşi pistol.

Motivul crimei

În noaptea incidentului, oamenii legii au anunţat familia lui Cristian Pop, care locuieşte în comuna Pantelimon, cu ocazia aceasta aflând că tânărul intrase într-o depresie după ce iubita lui a plecat în străinătate.

Mai mult, tânărul a lăsat un bilet de adio, în care a scris că se simte inutil şi că vrea să moară, au declarat, miercuri, pentru agenţia de ştiri, surse judiciare. Sursele citate au precizat că biletul a fost găsit de familia tânărului de 24 de ani, într-o haina a acestuia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.