Ludovic Orban râmăne fără cont pe Facebook după ce înjură Guvernul

Consiliul Naţional şi Delegaţia Permanentă PNL, Ludovic Orban
Consiliul Naţional şi Delegaţia Permanentă PNL, Ludovic Orban (Epoch Times România)

Deputatul PNL Ludovic Orban a afirmat că a înaintat companiei Facebook o solicitare deoarece sâmbătă contul pe care îl avea pe această reţea de socializare a fost şters.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă a şters personal contul de Facebook.

"Există trei variante posibile, de fapt numai două, că prima variantă, să-l fi şters eu sau cineva apropiat din familie este exclusă. Rămân două variante, fie contul a fost dezafectat, suspendat, de Facebook, fie un hacker mi-a spart parola şi mi-a închis contul. Oricum, mi se pare cam straniu... nu am avut probleme până acum cu contul de Facebook şi după o lună de postări mai incomode pentru unii şi pentru alţii, m-am trezit fără cont de Facebook", a precizat deputatul liberal.

Deputatul liberal a precizat că reţeaua de socializare reprezintă un mijloc de comunicare "foarte important".

Orban a menţionat că a transmis companiei Facebook o solicitare pentru a clarifica situaţia şi în funcţie de răspuns va decide cum va acţiona.

Deputatul PNL a afirmat că nu are "dovezi" că incidentul este legat de criticile aduse în ultima perioadă premierului Victor Ponta, dar i se pare "stranie" coincidenţa.

Deputatul PNL Ludovic Orban a postat vineri pe Facebook un atac direct la adresa lui Victor Ponta: "Sunteţi nebun, domnule Ponta? Sau îi urâţi pe români?".

Cu câteva zile în urmă Ludovic Orban, aflat într-un interviu la B1, afirma că este gata să susţină o moţiune de cenzură care să dea jos guvernul Ponta şi că acest lucru ar fi benefic partenerilor de coaliţie, dar şi PSD-ului.

Motivul invocat de deputatul PNL pentru a înfiera Guvernul este introducerea noului impozit forfetar. "Parcă şi-a vârât necuratul coada la Palatul Victoria. Nu trece săptămâna fără ca Ponta să n-o comită. Parcă este într-o goană nebună să îşi încalce promisiunile electorale şi poziţiile publice din perioada de opoziţie", susţine Orban.

Conform opiniei lui Ludovic Orban, "chiar şi PDL-ul a înţeles că forfetarul a fost greşeală" şi "impozitul forfetar introdus de PDL şi contestat vehement de USL a dus la închiderea sau suspendarea activităţii a peste 100.000 de firme şi la pierderea locului de muncă a peste 250.000 de români".

Atunci când se afla în opoziţie, Victor Ponta a fost unul dintre cei mai severi opozanţi ai impozitului forfetar introdus pe vremea guvernelor PDL.

Ludovic Orban a mai afirmat că Victor Ponta este un "hibrid nereuşit" între "capitalismul lui Năstase" şi "comunismul lui Iliescu".

"Ieri, privindu-l pe Ponta, l-am văzut aievea pe Ion Iliescu al anilor 90, mulţumind minerilor după reprimarea brutală a Pieţei Universităţii. Este adevărat că nu avea decât cască (nou-nouţă, de altfel ca şi toţi ceilalţi asa-zişi mineri, care nu mai sunt mineri din 2006) nefiind dotat şi cu lămpaş sau bâtă. Este adevărat că nu a adus minerii la Bucureşti, dar a făcut un lucru mult mai grav: a promis minerilor că îi ia pe parlamentari de guler şi îi aduce să voteze în mină. Este adevărat că nu a înfierat cu mânie proletară protestatarii din Piaţa Universităţii, însă a făcut un lucru şi mai grav, afirmând: «nimeni nu are voie să spună nu»", a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne