Liviu Dragnea se trezeşte cu un contracandidat surpriză la şefia PSD

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liviu Dragnea s-a trezit, vineri, cu un contracandidat surpriză la şefia PSD. Potrivit ziare.com, senatorul Daniel Savu şi-a anunţat, în cadrul Conferinţei PSD Prahova, candidatura la cea mai înaltă funcţie în partid, lăsându-i efectiv "mască" pe cei aproape 800 de participanţi la alegerile pentru noul staff al organizaţiei judeţene.

Prezent şi el la Ploieşti cu ocazia conferinţei, Dragnea a rămas şi el "aproape siderat" când Savu, în plen, a declarat: "Voi candida la Congresul din 11 octombrie la preşedinţia PSD România, din partea Prahovei... şi rog să se consemneze asta în procesul verbal... numai alegerile cu mai mulţi candidaţi vor face să se certifice o conducere corectă şi colegială", relatează sursa citată.

Conform ziare.com, Daniel Savu este de profesie inginer aeronautic şi timp de şapte ani (1992-1999) a lucrat ca ofiţer în SRI. După ieşirea din structura SRI, Savu a cunoscut şi succesul politic alături de PSD, aflându-se deja la al doilea mandat de senator.

"Nu ştiu dacă să-l cred pe dl. Savu, dacă a vorbit serios, sau să-l consider un fel de Agamiţă Dandanache", a comentat Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct şi coordonator de la centru al PSD Prahova anunţul lui Savu.

Indiferent de părerea lui Ştefănescu, se pare că fostul ofiţer SRI are ambiţii mari. Pe lângă şefia PSD, Savu şi-a propus să devină şi primar al Ploieştiului în 2016, fiind candidatul social-democraţilor la conducerea municipiului.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne