Liga I. Liga Profesionistă a reprogramat partida de fotbal FC Voluntari - FC Dinamo pentru 2 august

"Partida dintre FC Voluntari şi Dinamo, contând pentru etapa a 13-a play-ouţ-ului, se va disputa duminică, 2 august, cu începere de la ora 21:30", a comunicat, joi, Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul său oficial.
(ALEXANDER KLEIN / AFP / Getty Images)

Duelul dintre echipele de fotbal Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari din cadrul etapei a 13-a a play-out-ului Ligii I a fost reprogramat de către Liga Profesionistă de Fotbal, la data de 2 august, potrivit anunţului făcut de forul naţional pe site-ul oficial.

Gruparea pregătită de Gheorghe Mulţescu, confruntată în ultima vreme cu mai multe cazuri de coronavirus - peste 20 de jucători fiind depistaţi pozitiv cu COVID-19 după partida din 12 iulie disputată în compania formaţiei CSM Poli Iaşi, va avea de jucat şapte meciuri în 17 zile (2-18 august), un program extrem de încărcat pentru jucătorii alb-roşii.

"Sigur că ne simţim dezavantajaţi, pentru că noi am respectat toate normele impuse de DSP şi cred că suntem singura echipă care a stat peste trei săptămâni în carantină. După trei săptămâni să venim patru zile şi după să jucăm. Al doilea meci îl avem după o zi, e incredibil. Un organism se reface după 72 de ore. Nu poţi să mă pui la o zi cu adversarul meu direct în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acest meci contra Chindiei trebuia programat la trei zile şi jucam la o zi cu un alt adversar.

Am stat peste trei săptămâni şi avem patru zile să punem jucătorii pe picioare din punct de vedere fizic. Nu mai vorbesc despre partea tehnico-tactică şi morală. Bineînţeles că ne temem de accidentări. Din propria iniţiativă, doctorul a făcut un control cardiologic celor care au fost depistaţi pozitiv. Asta ca să vedeţi câtă importanţă dăm sănătăţii. Nu poţi să mă programezi pe mine marţi, după ce am jucat duminică. Am pierdut mulţi jucători şi vom avea mulţi juniori care vor intra să joace. Noi suntem dezavantajaţi foarte tare, nu se poate să fim programaţi după interesele altora." a comentat Mulţescu în cadrul emisiunii ProSport Live.

Dacă gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare va termina sezonul pe locul 12, care duce la barajul de menţinere în Liga 1, atunci mai avea alte două partide de jucat.

După disputarea etapei cu numărul 9 jucătorii dinamovişti au fost izolaţi de Direcţia de Sănătate Publică şi nu s-au mai putut antrena, tehnicianul Gheorghe Mulţescu reluând şedinţele de pregătire cu lotul în urmă cu doar câteva zile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport