Româncele iau cu asalt Palermo!

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea. (Getty Images)

Turneul de tenis de la Palermo, Italia, este plin de surprize pentru românce. După ce iniţial credeam că o vom vedea pe Simona Halep pe zgura de la Palermo, antrenându-se pentru Roland Garros, situaţia critică din ţara noastră în ceea ce priveşte virusul Wuhan au determinat-o pe campioana noastră să renunţe să participe la turneul italian.

Dar datorită retragerilor, alte două românce pot intra pe tabloul principal al turneului: Sorana Cîrstea (75 WTA) şi Irina Begu (81 WTA). În calificări vor mai evolua două românce Patricia Ţig (85 WTA) şi Gabriela Ruse (176 WTA). Toate româncele sunt exceptate de la carantina de 14 zile, urmând să participe cu un rezultat negativ la testul pentru coronavirus.

Turneul de tenis de la Palermo se va desfăşura în perioada 3 – 9 august 2020, calificările fiind programate începând de sâmbătă, 1 august.

Simona Halep (locul 2 WTA) s-a retras de la turneul WTA de la Palermo, dar urmează să participe la turneul de la Praga, Cehia, începând cu data de 10 august.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport