Liga I. Dinamo Bucureşti - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-2

Gruparea dinamovistă a înregistrat al doilea eşec consecutiv în campionatul intern (după cel cu FC Hermannstadt), vineri, în etapa cu numărul 21, cedând în faţa celor de la Sepsi OSK cu scorul de 2-1 (0-0).
Dinamo Bucureşti - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-2 în etapa a 21-a  a Ligii I de fotbal.
Dinamo Bucureşti - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-2 în etapa a 21-a a Ligii I de fotbal. (Sepsi OSK/facebook)

Dinamo Bucureşti a pierdut duelul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vineri, în primul meci al etapei cu numărul 21 a Ligii I de fotbal, desfăşurat pe teren propriu, cedând cu scorul 2-1 (0-0) după ce în prealabil s-au aflat în avantaj. Toate golurile au fost marcate în partea a doua a întâlnirii.

După o primă repriză echilibrată, dinamoviştii au reuşit deschiderea scorului în minutul 60 graţie inspiraţiei lui Dan Nistor. Bucuria jucătorilor lui Dusan Uhrin jr nu a durat însă mult. După eliminarea aceluiaşi Nistor de către arbitrul de centru Iulian Călin pentru al doilea cartonaş galben (72), oaspeţii s-au mobilizat admirabil şi au schimbat soarta partidei în doar două minute.

Eroul grupării covăsnene a fost Goran Karanovic care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor de două ori (min. 76 şi 78).

"A fost o vreme ca în Anglia, dar bine că am luat cele 3 puncte. Am jucat bine în prima repriză, dar în a doua am căzut, am primit şi gol şi ne-am pierdut oarecum busola, dar după eliminarea lui Nistor am căpătat din nou curaj. Am pus mingea jos, am dus acţiunile la margine şi de acolo au venit centrările care ne-au adus victoria." a declarat antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu după meci.

De menţionat că Dinamo a cerut penalty în minutul 47 la un henţ în careu al lui Rachid Bouhenna, de aici şi marea nemulţumire al lui Dusan Uhrin.

"Nu ştiu cum să comentez un astfel de meci. Prima repriză a fost una echilibrată, cam 50% - 50%. În a doua repriză am început mult mai bine, am şi marcat, ca să nu mai spun că trebuia să primim un penalty iar un jucător de la ei trebuia eliminat. Apoi, Nistor a primit două galbene. Nu-l înţeleg pe arbitru. Este imposibil să nu vezi un astfel de penalty. Şi asistenţii te pot ajuta.. Sigur a fost ceva în neregulă cu ei. Nu pot să înţeleg cum de n-au văzut. " a comentat tehnicianul formaţiei din Sfântu Gheorghe.

În tur, Dinamo Bucureşti câştigase cu 1-0.

Au evoluat echipele:

Dinamo: Piscitelli – Ciobotariu, Puljic, Popescu, Corbu – Mrzljak, Filip – Sorescu, Nistor, Mihaiu – Perovic. Antrenor: Dushan Uhrin.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan – Fulop, Vaşvari, Deaconu – Gal-Andrezly, Carnat, Ştefănescu. Antrenor: Leo Grozavu

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Gabriel Sabin Stroe (Piteşti); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport