Europa League. Neil Lennon (Celtic Glasgow), cuvinte de laudă la adresa CFR-ului

"Felicitări celor de la CFR Cluj, au jucat foarte bine, cred că cele două echipe merită să meargă mai departe.." - a declarat tehnicianul britanic la finalul duelului pe care echipa sa a pierdut-o cu formaţia românească.
Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon.
Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon. (Getty Images)

CFR Cluj şi-a adjudecat calificarea în şaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, după ce a surclasat echipa scoţiană Celtic Glasgow cu scorul de 2-0 (0-0), în ultimul lor meci din Grupa E a competiţiei continentale.

Gruparea lui Dan Petrescu a evoluat curajos, s-a ridicat la nivelul cerut pentru a putea face faţă cu brio căştigătoarei grupei. Cei care au adus multă bucurie în tabăra ceferiştilor au fost Andrei Burcă (48) şi Damjan Djokovic (70).

"A fost un meci bun, am făcut multe schimbări în echipă pentru că am dorit ca mulţi dintre jucători să prindă minute de joc. Felicitări celor de la CFR Cluj, au jucat foarte bine, cred că cele două echipe merită să meargă mai departe. Aşteptăm multe meciuri în competiţiile interne, săptămâna trecută am câştigat o cupă, echipă joacă foarte bine şi ne concentrăm la competiţia internă. Au fost meciuri mari cu CFR Cluj anul acesta, poate ne vom mai întâlni în meciurile viitoare", a declarat Neil Lennon, antrenorul lui Celtic.

CFR şi-a luat astfel revanşa după eşecul din tur cu 0-2.

În continuare, luni, la Nyon (14:00) va avea loc tragerea la sorţi la care alb-vişinii îşi vor afla adversarii din şaisprezecimile de finală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport