Liga I. Dinamo Bucureşti - FC Voluntari 0-1, în etapa a şasea fazei play-out

Gruparea dinamovistă a făcut un nou pas greşit, duminică, contabilizând şase eşecuri consecutive, cinci în campionat şi una în Cupa României. Cu antrenorul Adrian Mihalcea pe banca tehnică alb-roşii se află în acest moment pe ultimul loc în clasament.
FC Voluntari - FC Dinamo Bucureşti 1-0 (0-0),  duminică, în etapa a şasea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.
FC Voluntari - FC Dinamo Bucureşti 1-0 (0-0), duminică, în etapa a şasea a fazei play-out a Ligii I de fotbal. (FC Voluntari/facebook)

FC Voluntari şi-a îndeplinit obiectivul principal în deplasarea făcută pe terenul celor de la FC Dinamo Bucureşti, duminică, în etapa cu numărul şase a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Ilfovenii au câştigat la scor minim, 1-0 (0-0) în Şoseaua Ştefan cel Mare, unicul gol al partidei avându-l ca protagonist pe Ion Gheorghe, jucător crescut de Dinamo, care a şutat de la circa 22 de metri fără şansă pentru portarul italian Riccardo Piscitelli.

De menţionat că Dinamo a evoluat aproape o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ioan Filip, în min. 49.

Oaspeţii au mai ameninţat poarta câinilor-roşii prin Ion Gheorghe (36) şi Claudiu Belu Iordache (54), în timp ce gazdele au avut o singură situaţie clară de gol, prin Ante Puljic (45+5).

În sezonul regulat, fiecare formaţie a câştigat pe teren propriu cu 2-1.

FC Voluntari are în acest moment zece etape consecutive fără înfrângere (opt victorii şi două egaluri).