Liga I. Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-0 (2-0)

Gruparea giurgiuveană a punctat de două ori în poarta oaspeţilor, prin Valentin Gheorghe (36), respectiv Albert Stahl (41), duminică seara, într-un meci din etapa a 24-a a campionatului intern.
Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti 2-0  (2-0), în etapa a 24-a a  Ligii I de fotbal.
Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti 2-0 (2-0), în etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. (Astra Giugiu/facebook)

Astra Giurgiu şi-a îndeplinit cu brio sarcinile de joc din confruntarea cu Dinamo Bucureşti, meci din cadrul etapei cu numărul 24 a Ligii I.

Giurgiuvenii, care şi-au trecut în dreptul lor mai multe ocazii de gol, au reuşit să-l învingă pe goalkeeper-ul Alexandru în două rânduri, prin Valentin Gheorghe (36) şi Albert Stahl (41). Pentru Astra aceasta a fost a doua victorie consecutivă în campionat.

"Victorie mare. Adică 3 puncte importante, nu neapărat că am învins Dinamo. Am avut sincopa aceea cu Argeşul, altfel legam mai multe succese la rând. Valoarea lotului, a echipei, ne dă speranţe pentru play-off, pentru viitor. Noi încercăm să scoatem maximum la fiecare joc. Dacă eram de la începutul campionatului şi aveam toţi jucătorii din lot valizi, eram în top 6 fără probleme." a declarat antrenorul grupării de la malul Dunării, Eugen Neagoe, potrivit GSP.

În ierarhia Ligii I, Astra Giurgiu este pe 10 cu 28 de puncte, în timp ce Dinamo, cu un egal şi trei eşecuri în ultimele patru etape, fără gol marcat, este pe 12 cu 16 de puncte.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.