Lider PSD, mesaj suburban pentru Iohannis şi Cioloş: Bă băieţi, da’ nu vreţi voi să vă m__ între voi?

Ionel Arsene
Ionel Arsene (Facebook / Ionel Arsene)

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, le-a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj suburban preşedintelui Klaus Iohannis şi fostului premier Dacian Cioloş.

Vă prezentăm mai jos postarea liderului PSD:

Bun... deci preocupat fiind până peste cap de revoltele voastre, locatarul de la Cotroceni v-a transmis din şemineu apelul prezidenţial înregistrat (că doar el e cu bicla la munte) la continuarea protestelor. Cu asigurarea că el e cu sufletul alături de voi în piaţă aşa că vă îndeamnă să ieşiţi în continuare (pentru încă un mandat confortabil).

USR-ul face mişto de el că e bronzat. Klaus vede un pericol în Cioloş iar Cioloş face ca ori de câte ori îl prinde pe Klaus la cotitura să-i dea în cap. Cei de la PNL sunt ofticaţi că USR iese mereu în faţă, sunt mai isterici şi se disociază de ei inventând alte tâmpenii şi mai mari. Şi în tot circul ăsta, în care doi pitici isterici care se urăsc între ei şi se întrec în cretinătăţi, din cauză doar de Cotroceni şi orgoliile lor mărunte, ei cică sunt de fapt competitori ai PSD.

P.S. Bă băieţi, da’ nu vreţi voi să vă muiţi între voi şi să lăsaţi ţara în pace?

P.S. 2 Oare câte duble o fi tras până i-a ieşit mesajul ăla?

#muiacareuneşte#iacupâineşifonier#vacanţălaşemineu