Liberalii nu vor să audă de alianţe post-electorale cu PSD în teritoriu

Atât Alina Gorghiu cât şi Vasile Blaga au transmis un mesaj clar în teritoriu - alianţele post-electorale cu PSD nu sunt acceptabile.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PNL nu va face alianţe post-electorale cu PSD în niciun judeţ din ţară, însă vor fi permise negocieri cu oricare alt partid politic în vederea constituirii unor majorităţi, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, copreşedintele PNL Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

"Decizia e foarte clară, nu vom face alianţe cu PSD-ul după alegeri nicăieri în ţară. Decizia e generală. (...) Dacă intră în Consiliul Judeţean şi alte structuri politice mai mici, evident că vor fi negocieri, discuţii, pentru a crea acea majoritate, pentru că ne interesează să ne implementăm programul la nivel judeţean şi nu poţi să o faci decât cu o majoritate. Dar eu, în acest moment, nu pot să anticipez şi nu vreau să lansez scenarii despre cine va intra în Consiliul Judeţean", a declarat Alina Gorghiu.

La rândul său, celălalt copreşedinte al PNL, Vasile Blaga, a subliniat că eventualele alianţe vor fi stabilite la nivelul organizaţiilor judeţene.

"Post-electoral au libertate totală toate organizaţiile (...), pentru că situaţiile politice diferă de la un judeţ la altul. Nu putem să dăm nişte dogme (...), este permis cu toţi, mai puţin PSD", a precizat Vasile Blaga.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne