Kremlinul va lansa o nouă campanie de recrutare a tinerilor din regiunea Moscova pentru războiul din Ucraina

Soldati rusi in Ucraina
Soldati rusi in Ucraina (Telegram)

O amplă campanie propagandistică menită să atragă noi recruţi în cadrul forţelor armate ale Rusiei va fi lansată luni, în regiunea Moscovei. Recruţii ar urma să fie angajaţi pe bază de contract şi vor fi trimişi cel mai probabil în Ucraina, relatează Aktual24.ro, citând publicaţia Baza.

Potrivit sursei citate, şefii districtelor din regiunea Moscovei au fost informaţi despre acest lucru în cadrul unei întâlniri cu Maria Nagornaia, viceprim-ministru al regiunii Moscova, care i-a instruit pe oficiali să lucreze mai activ la campania care va fi lansată începând cu 20 martie.

De asemenea, şefii districtelor trebuie să dezvolte o campanie publicitară pe scară largă pentru a atrage militari prin contract în armată.

Conform Baza, pentru început, campania prevede distribuirea masivă de broşuri şi amplasarea de bannere pe străzi.

Campania va fi lansată în contextul în care forţele ruse au înregistrat pierderi masive de personal şi armament pe frontul de luptă din Ucraina.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe