Kovesi, ovaţionată de români într-un tramvai în Germania

Laura Codruta Kovesi (Florin Chirila/Epoch Times)
Ana Ion
23.06.2024

Românii care au călătorit înainte de meciul de sâmbătă România - Belgia de la Koln cu tramvaiul numărul 1 au remarcat-o pe Laura Codruţa Kovesi printre călători, relatează Golazo.ro.

Încântaţi de vederea fostei şefe a DNA care devenise, la un moment dat, un simbol al luptei anti-corupţie, românii au ovaţionat-o la scenă deschisă.

„Am început să strigăm, tot tramvaiul «Kovesi! Kovesi!» între suporterii români”, a explicat pentru GOLAZO.ro unul dintre suporteri, care a trimis şi imaginile.

Nu este clar dacă şefa Parchetului European (EPPO) a intrat pe stadion sau a rămas în zonele unde s-au grupat suporterii care nu au reuşit să prindă bilete.

Golazo a încercat să verifice la Luxemburg dacă programul şefei EPPO prevedea această deplasare la meci, dar nu a putut obţine decât confirmarea că ea este cea care apare în imagini.

Potrivit Aktual24.ro, anterior, Kovesi a fost văzută intrând în hotelul Hilton din Koln având la gât o eşarfă tricoloră.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor